Üdülőház · Virág Üdülőház Szarvas

További képek ▸

Virág Üdülőház Szarvas

Virág Üdülőház : a Körösök partjánál fekszik. Fürdőváros. Nevezetességek: Arborétum, Mini Magyarország makettpark Körös-Maros Állatpark, Anna-liget, sétahajózási, kajakozási lehetőség, horgászási lehetőségek. az év több időszakában is kínál programokat. Csodálatos Viziszínház, Cervinus Teátrum, Szilvanap, sörtúrák és Békésszentandrási kézműves sörfőzők.

Az Üdülő a Holt-Körös Nagyfoki holtágánál fekszik. A kétszintes, igényesen kialakított üdülő a városközponttól mintegy 6 km-re helyezkedik el. Részben kövesúton, részben betonúton közelíthető meg. Az üdülő 9 férőhelyes. 2 franciaágyas, 1 négyágyas szobával várjuk kedves vendégeinket. 2 fürdőszoba és egy konyha-ebédlő áll rendelkezésre.

A Nagyfoki holtágon vezetékes víz nincs, a vízellátás fúrt kútról történik. A kútvíz vasas, ezért nem jó ízű, fürdésre, mosogatásra tökéletesen alkalmas, ivásra viszont nem ajánlott. Az ivóvizet vízautomatával biztosítjuk vendégeink számára. Horgászok figyelem. Nagyfoki holtágon horgászni április1-szeptember 30. közötti időszakban lehet.

Szarvasi Gyógyfürdő 4 km

Önálló üdülőház, 3 szoba

Szarvas, Nagyfoki holtág sétány 53. (MA22052183)
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba,