Üdülőház · Páros Faház Balatonföldvár

További képek ▸

Páros Faház Balatonföldvár

Páros Faház : szívében a Tamás apartmanház kertjében 2 személyes, franciaágyas aranyos klímás kis faház kiadó. A faházhoz teljesen felszerelt saját vizesblokk, zuhanyzó, konyha és mellékhelyiség tartozik. A faházban 1db 180x210cm-es franciaágy van, a szálláshely pótággyal egészíthető ki igény szerint 3 férőhelyesre.

Ingyenes pakolási lehetőség, bográcsozási-sütési lehetőség, medence használat és LED TV 120 műholdas csatornával, ingyenes WIFI, illetve az itt tartózkodás alatt ingyenes kerékpár használatot biztosítunk. Az árban törölköző és ágyneműhasználat is benne van, így azt nem kell hozni.

A faház előtérrel, kiülővel rendelkezik. Ideális kerékpárosok, párok, kis családok részére. A takarítások alkalmával minden esetben a személyzet a képek között látható AIRTHEREAL ózongenerátorral is fertőtleníti a helyiségeket. A kertben található Led fényekkel és Jacuzzival is ellátott 8 férőhelyes hatalmas dézsafürdő használata nincs az árban.

A használatát minden esetben kérjük előre jelezzék, hiszen a víz cseréje és a felfűtés több órát vesz igénybe. A dézsafürdő a téli időszakban parajdi sóval üzemel. A dézsafürdő használati díja : 8000 ft, nap melynek díjátannak használata esetén a helyszínen kell megfizetni.

Önálló üdülőház, 1 faház

, Budapesti út 27. (EG23056775)
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 faház,