Üdülőház · Pálmajor Pihenőpark Gárdony

További képek ▸

Pálmajor Pihenőpark Gárdony

Pálmajor Pihenőpark : A Pálmajor Pihenőpark és Rendezvényközpont a Velencei-tó és az Agárdi Termálfürdő közelében található. A komplexum Budapesttől 60 km-re, Székesfehérvártól 15 kilométerre, Agárdtól pár percre, közútról jól megközelíthető és mégis a világ zajától távol, egy gyönyörű, többhektáros ősfás parkban fekszik, nyugodt, festői környezetben.

Az ide érkező vendég a napi gondokat elfelejtve átadhatja magát a zavartalan pihenésnek. Fenyőbútorral otthonosan berendezett szobáink, tágas, teraszos apartmanjaink kellemes pihenést nyújtanak minden kedves vendégünknek. Valamennyi szobánk és apartmanunk külön fürdőszobával, felszerelt konyhasarokkal rendelkezik. Nagy apartmanjaink 52 m2 egy teljes lakás kényelmét biztosítják.

Az alábbi szolgáltatások állnak vendégeink rendelkezésére: magán és üzleti rendezvények lebonyolítása, étterem előzetes egyeztetés alapján, gyönyörűen rendezett, igényes környezet, 5 apartman és 4 kétágyas szoba, fürdőszobával, konyhával, színes televízióval, tágas, légkondicionált termek természetes fénnyel, kizárólagos használat, egyszerre csak egy csoportot fogadunk – kérés esetén, egyéni kérések teljesítése, ügyfélközpontúság, ingyenes, zárt parkoló, ingyenes Wifi a közös helyiségekben, csocsó, sportpálya, szabadtéri grillező-és főzési lehetőség.

Önálló üdülőház, 9 szoba 28 férőhely

, Pálmajorpuszta hrsz 0161/11. (PA19001351)
Ingyenes parkolás

Nyitvatartás: április 30. – szeptember 15.
9 szoba, 28 férőhely