Üdülőház · Pagony Pihenőfarm Orfalu

Három ország határán, a béke szigete

Pagony Pihenőfarm : Aki néhány igazán pihentető, nyugodt napra vágyik, aki szereti a természetet, az Őrséget, a falut és az állatokat, aki a néhány napos pihenésébe szeretne minél több élményt, látnivalót bezsúfolni, vagy csak párjával kettesben eltölteni nyaralását szomszédok nélkül egy közel öt hektáros birtokon, ideális választás a Pagony Pihenő Farm. Az apartman 70m2, mindennel ellátva, ami az otthon kényelméhez szükséges. Önnek csak a szeretteit kell hoznia, minden mást biztosítunk.

Ez nem csak egy szálláshely, egy menedék a nagyvilág elől, és nem csak kitűnő kiindulópont a falu, a Vendvidék, az Őrség megismeréséhez, de közvetlen, testközelből ismerhető meg egy falusi gazdaság állatvilága. Vannak lovak, törpemalacok, a baromfiudvarban pézsmakacsa, sokféle tyúk, nyuszik és fürjek is. Szlovénia 300 méter, de Ausztria is elérhető akár kerékpáron is. Az Őrségi Nemzeti park kellős közepén, így a számtalan túraútvonalon bebarangolhatók az Őrség és a Vendvidék nevezetességei.

Önálló üdülőház, 2 apartman

, Fő út 18 (MA19010373)
Az apartman:
szezonon kívül: 7000,-Ft/fő/éj,
szezonban: 8000,-Ft/fő/éj.

Az apartman minimum 2 éjszakára foglalható, 1-6 fő részére alkalmas, minimális díja szezonon kívül 28 000,-Ft, szezonban 32 000,-Ft/éj.

Gyermekkedvezmény 10 éves korig 50%.