Üdülőház · Dunakanyar-Gyöngye Nyaraló Leányfalu

További képek ▸

Dunakanyar-Gyöngye Nyaraló Leányfalu

Dunakanyar-Gyöngye Nyaraló : Család- és kutyabarát nyaralónk Leányfalun, 3 szobából, konyhából és fürdőszobából és 2 teraszból áll.

A Nappaliban családja az ülőgarnitúrán helyezheti kényelembe magát Bár a nyaralás legrosszabb alternatívája lenne, sok időt a TV előtt tölteni, a műholdas beltéri egység.

A kis konyhában mikrohullámú sütő, mosogatógép, 4 lángos tűzhely levegő-keringtető sütővel, szagelszívó, grill, toaster, nagy hűtőszekrény, mélyhűtő szolgálja kényelmét. A konyhában minden fontos konyhai eszköz megtalálható, elegendő edény, étkészlet és pohár áll rendelkezésre.

A gyerekszobában gyermekei 3 felnőtt nagyságú ágyban álmodhatnak a következő nap eseményeiről. Természetesen a ruhásszekrény és fiókos komód rendelkezésükre áll. A szülői hálószobán duplaágy, 2 éjjeliszekrény, vitrines- és ruhásszekrény található. Terasz és kerti garnitúrák, napozóágy teszi kellemessé nyugodt pihenésüket.

A kert végében van kialakítva a tűzrakó hely. Borácsozáshoz az állvány és a különböző méretű bográcsok a 2. napozó terasz melletti sufniban található.

Önálló üdülőház, 3 szoba

, Felső erdő utca 25 (EG19011000)
Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI

Nyitvatartás: március 1. – október 31.
Macska, kutya bevihető (fizetős)
3 szoba,